TCF – OBJEDNÁVKA OBĚDŮ

JÍDELNA TCF,   Průmyslová 920, Prachatice

Jídelnu najdete v areálu vzduchotechniky TCF

Vstup do jídelny je  boční branou z pravé strany budovy

Telefon  777 157 173

Výdej obědů pro veřejnost  

9.30 – 10.00,  11.30 – 12.30 (možnost konzumace obědu i v jídelně)

 

Cena za menu vč. DPH

(hlavní jídlo + polévka) 140,-Kč

 

Do příslušné kolonky napište číslo vybraného jídla. Více jídel oddělte čárkou.

Vyplnění jména je povinné

 

Jídelníček na 20. týden 2025

Pondělí 12.5.2025

Polévka s nudlemi

1) Burgundské kuře s dušenou rýží

2) Uzené maso s křenovou omáčkou, houskové knedlíky

3) Zeleninový salát s rybími prsty, lehkou majonézou, pečivo

4) Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší, okurka, citron

5) Smažený sýr Goldi s tatarskou omáčkou a hranolky

6) Smažený Camembert s tatarskou omáčkou a hranolky

 

Úterý 13.5.2025

Polévka s masem a rýží

1) Rizoto z vepřového masa s kyselou okurkou a sýrem

2) Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory

3) Zeleninový salát s grilovaným camembertem a bylinkovým dipem, pečivo

4) Smažený vepřový řízek s bramborami, okurka, citron

5) Smažený sýr Goldi s tatarskou omáčkou a hranolky

6) Smažený Camembert s tatarskou omáčkou a hranolky

 

Středa 14.5.2025

Čočková polévka

1) Námořnický guláš s houskovými knedlíky

2) Špagety s kuřecím masem, houbami, bylinkami a sýrovými hoblinkami

3) Sekaná pečeně s bramborovou kaší, okurka

4) Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší, okurka, citron

5) Smažený sýr Goldi s tatarskou omáčkou a hranolky

6) Smažený Camembert s tatarskou omáčkou a hranolky

 

Čtvrtek 15.5.2025

Polévka s vejci

1) Bratislavské vepřové plecko s houskovými knedlíky

2) Zapečená cuketa s bulgurem a sýrem, cherry rajčátka

3) Bramborové šišky s mákem a cukrem, maštěné máslem

4) Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší, okurka, citron

5) Smažený sýr Goldi s tatarskou omáčkou a hranolky

6) Smažená Niva s tatarskou omáčkou, hranolky

 

Pátek 16.5.2025

Gulášová polévka

1) Bavorský špekový knedlík s kysaným zelím se smaženou cibulkou

2) Uzená krkovice s kysaným zelím, houskové knedlíky

3) Zeleninový salát s grilovanou treskou s citronovou majonézou, pečivo

4) Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší, okurka, citron

5) Smažený sýr Goldi s tatarskou omáčkou a hranolky

6) Smažená Niva s tatarskou omáčkou a hranolky

 

 Při přípravě pokrmů nepoužíváme žádná umělá dochucovadla

Informace o algergenech na vyžádání u kuchaře